Pěstování vlastního jídla jako výzva, radost, těžká dřina, žrout času, nutnost…Udělejte si svůj názor na našem víkendovém workshopu. Workshop pro ty, kdo chtějí dosáhnout alespoň částečné soběstačnosti v jídle a snížit svou závislost na průmyslově zpracované stravě.
Rámcový přehled témat: změny klimatu, voda v krajině a na zahradě, lokální potraviny – snahy o 100% soběstačnost, potravinová bezpečnost a lokální soběstačnost na vesnici i ve městě, rady a tipy na uchovávání jídla v domě i bytě, pěstování vlastního jídla jako výzva, radost, těžká dřina, nutnost…, komunitní zahrady, alternativní pěstování, přírodní permakulturní zahrada, jedlá zahrada v praxi, synergická zahrada, permakultura nejen jako styl zahradničení, ale jako způsob života.
Lektoruje: Alena Suchánková

Pořadatel

ZO ČSOP Veronica, https://hostetin.veronica.cz/

Karla Vincenecová, karla.vincenecova@veronica.cz

Místo

Centrum Veronica Hostětín, Hostětín 86

Termín

pátek 3. června od 18.00 – neděle 5. června do 13.00