Webinář: Jak snižovat uhlíkovou stopu potravin ve výrobě a v retailu

Datum / čas
Date(s) - 23. 9. 2021
13.00 - 14.30

Kategorie

Webové stránky pořadatele https://proveg.com/cz/webinar-uhlikova-stopa-potravin/


Potraviny rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou cestou k udržitelnému rozvoji. Mohou snižovat uhlíkovou stopu i ve vašem podnikání? Na tuto otázku vám pomůže odpovědět několik odborníků.

O vlivu jednotlivých kategorií potravin na klima se dozvíme od děkana FTOP VŠCHT prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA. Lucie Mádlová z Asociace společenské odpovědnosti poradí, do kterých konkrétních cílů udržitelného rozvoje můžete téma zahrnout. Jaké jsou trendy na trzích v této oblasti se dozvíme z výsledků průzkumu FMCG Gurus. V neposlední řadě si ukážeme dobrou praxi od společností IKEA a Unilever.

Webinář je zdarma. Je určen pro odbornou veřejnost, studenty a novináře. Svou registraci vyplňte před zahájením na adrese: https://proveg.com/cz/webinar-uhlikova-stopa-potravin/

NA WEBINÁŘI VYSTOUPÍ: