
Datum / čas
Date(s) - 23. 9. 2021
13.00 - 14.30
Kategorie
Webové stránky pořadatele https://proveg.com/cz/webinar-uhlikova-stopa-potravin/
Potraviny rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou cestou k udržitelnému rozvoji. Mohou snižovat uhlíkovou stopu i ve vašem podnikání? Na tuto otázku vám pomůže odpovědět několik odborníků.
O vlivu jednotlivých kategorií potravin na klima se dozvíme od děkana FTOP VŠCHT prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA. Lucie Mádlová z Asociace společenské odpovědnosti poradí, do kterých konkrétních cílů udržitelného rozvoje můžete téma zahrnout. Jaké jsou trendy na trzích v této oblasti se dozvíme z výsledků průzkumu FMCG Gurus. V neposlední řadě si ukážeme dobrou praxi od společností IKEA a Unilever.
Webinář je zdarma. Je určen pro odbornou veřejnost, studenty a novináře. Svou registraci vyplňte před zahájením na adrese: https://proveg.com/cz/webinar-uhlikova-stopa-potravin/
NA WEBINÁŘI VYSTOUPÍ:
- Prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA (Fakulta technologie ochrany prostředí,VŠCHT Praha)
- Ing. Lucie Mádlová Ph.D. (Asociace společenské odpovědnosti)
- Ing. Andrea Davidová (Unilever)
- Mgr. Barbora Geršlová (IKEA Česká republika)
- Ing. Tereza Trávníčková (ProVeg International)