Datum / čas
Date(s) - 20. 9. 2023
16.00 - 18.00

Kategorie

Webové stránky pořadatele https://www.kampushybernska.cz/2023/08/18/udrzitelnost-zeru-jak-dobre-jist-a-nesnist-si-pudu-pod-nohama/


Přednáška s ochutnávkou vám objasní současné poznatky a trendy v udržitelném stravování. Dozvíte se, jak se plnohodnotně najíst s ohledem na své zdraví, klima, půdu i zvířata. Získáte praktické informace do svého každodenního života nejen skrze poslouchání, ale také ochutnávání různých jídel na bázi rostlinných ingrediencí. Přijďte obohatit váš jídelníček!

Akce se koná v rámci Evropského týdne udržitelného rozvoje. Je organizována a spolufinancována Centrem pro otázky životního prostředí UK z projektu UNILEAD II – „Engagement for sustainability – University leaders in SDGs II“ (financováno MŠMT), UK Pointem, Kampusem Hybernská, Studentskou Hybernskou a neziskovou organizací ProVeg Česko. Akce je primárně cílená na studenty a zaměstnance UK, ale vítáni jsou i zájemci o téma z řad veřejnosti.

Více zde: https://www.kampushybernska.cz/2023/08/18/udrzitelnost-zeru-jak-dobre-jist-a-nesnist-si-pudu-pod-nohama/