Online workshop: Udržitelnost stravování na českých vysokých školách

Datum / čas
Date(s) - 6. 10. 2022
9.00 - 12.00

Kategorie

Webové stránky pořadatele https://forms.gle/c7LBvhHr1jmyNZr96


Přemýšlíte nad tím, co jíme? Zajímá Vás, jak by se dala zlepšit stravovací praxe na vysokých školách? Srdečně Vás zveme k účasti na našem online workshopu!

V programu se můžete těšit na odborníky z praxe, kteří se zabývají různými aspekty udržitelnosti stravování – od nákupu surovin, přes hygienická pravidla a zpracování do moderního jídelníčku, až po minimalizaci odpadů.

Vítáme účastníky z řad pracovníků ve stravovacích službách vysokých škol, zaměstnanců či studentů a kohokoli se zájmem o dané téma ze státního, soukromého či neziskového sektoru. V programu bude věnován prostor pro dotazy a následnou diskuzi s řečníky.

Workshop je součástí meziuniverzitního projektu „University Leaders in SDGs (UNILEAD)“, který běží v roce 2022 na 24 českých veřejných vysokých školách. Workshop pořádá Centrum pro otázky životního prostředí Univerzity Karlovy ve spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně, Západočeskou univerzitou v Plzni a dalšími zapojenými partnery projektu.